Menu

La Companyia

Teatre Blanc i Negre és una companyia teatral d’obres de creació pròpia, que destaca especialment pel seu compromís amb la divulgació cultural.

Fundada l’any 2008 a Barcelona, Teatre en Blanc i Negre s’ha especialitzat en la teatralització de temes d’importància per a la nostra societat, però que no són prou coneguts o dels quals fins i tot sovint se’n té una visió errònia (ja sigui a causa de la falta d’informació o bé de prejudicis sòcioculturals).

01---classe_mu0301sica

Els membres de la companyia, que iniciem cada nou projecte en aquesta mateixa fase de desconeixement, dediquem tot un any de documentació assessorats pels millors especialistes en la matèria. Així, gràcies al rigor del treball d’aquests investigadors, els nostres muntatges gaudeixen d’una gran versemblança i rigor.

Alguns dels temes que hem tractat fins al moment són la guerra civil espanyola, la vida de Charles Lutwige Dodgson (Lewis Carroll), o el cisma social que va representar el descobriment de la pintura rupestre paleolítica.

cara-en-pedra

Podem enorgullir-nos, doncs,  d’aportar al nostre públic uns coneixements que no tenia el dia anterior a assistir als nostres espectacles. Això fa que sovint es vegi empès a llargues tertúlies després de la funció, ja que la nostra finalitat última és provocar la reflexió i el debat, i en cap cas deixem indiferents els nostres espectadors.