Menu

Equip Artístic

Paco Márquez

Paco Márquez (direcció i escenografia)
Nascut l’any 1977 a Malgrat de Mar, exerceix professionalment de Director, dramaturg, actor, productor i mestre. Llicenciat en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre.
Els anys 2008-2012 es trasllada a Mèxic on treballa 4 anys al programa de Televisió Viva la Pelota, en el qual exerceix d’actor, guionista i ajudant de producció.
Durant els anys de formació té com a mestres en direcció, dramatúrgia i escenografia a Albert Boadella, José Sanchís Sinisterra, Jordi Coca, Sergi Belbel , Xavier Albertí, Alfres Cassas, Jon Berrondo i com a tutor de pràctiques, amb els Joglars, a Lluís Elias.
A banda de formar-se com a director i dramaturg, s’interesa per la interpretació amb màscara i el clown amb professor com Jango Edwards, Pep Vila, Javier Villena i Juanjo Camarena, entre d’altres.
Simultàniament, actualment exerceix de coordinador de tallers i mestre de teatre al Centre Cívic de Malgrat de Mar, i com a membre de la Plataforma Blanc i Negre exerceix com a actor,  escenògraf i director artístic de diferents projectes.

toni_ok

Toni Figuera (actor)
Nascut a Barcelona l’any 1980 , a banda de diplomar-se en art dramàtic en el Col·legi de Teatre de Barcelona, ha ampliat la seva formació amb especialistes com Esteve Rovira, Mercè Lleixà, Àngel Cerdanya “El sueco” o Rosa Victòria Gras.

Entre els seus muntatges teatrals destaquen Sistemes Minimal·listes Repetitius, A la Sala Beckett (2010), L’hostalera<span
>, a la Sala Muntaner (2009) Bent, al Versus Teatre, a banda d’actuar en diverses sarsueles com La dogaresa o La leyenda del beso en diversos teatres de tot el país.

En el camp audiovisual, ha participat a la sèrie El cor de la ciutat (TV3) o el llargmetratge Els abans de Déu (BTV).

lluna_ok

Lluna Pindado (actriu)
Nascuda a Barcelona l’any 1984, va estudiar Interpretació, especialitat Teatre Musical, a l’Institut del Teatre. També ha cursat estudis de solfeig i harmonia, i posterioment piano i clarinet a banda d’especialitzar-se de manera molt especial en el cant (tant clàssic com modern).

Ha participipat durant més de 8 anys en el cor Aura (Mireia Barrera) i en el cor de la Universitat Ramon Llull (Esteve Nabona).

En el camp escènic, ha estat cantant solista a l’òpera La Flauta Màgica (Els Comediants, Gran Teatre del Liceu), membre del cor a Turandot (Núria Espert, també al Liceu), i en altres peces musicals al Mercat de les Flors, al Teatre Lliure i Lisístrata al Teatre Nacional. Ha participat puntualment en sèries de televisió com El cor de la ciutat i Ventdelplà.