Menu
Benvinguts... Al 2015!

Benvinguts… Al 2015!

L’any 2014, que ja se’ns ha escapat de les mans, ha estat molt interessant per a nosaltres. Hem tingut l’oportunitat de formar part dels actes oficials de la Generalitat de Catalunya per al tricentenari, i això ens ha ofert la possibilitat de girar el nostre muntatge teatral Fam de llibertat per tot Catalunya i, a més, produïr i estrenar la nostra primera websèrie, Els herois de l’hospital, gravada amb la col·laboració de la Biblioteca de Catalunya i el Museu Picasso de Barcelona.

La sèrie encara la tindreu disponible durant una bona temporada, a la pàgina web: www.trilogiadeltricentenari.cat/capitols . Ens encantarà que ens seguiu fent arribar les vostres opinions.

1B5023D0-DD1F-4541-A1E0-6C46B08F72EE

I ara, què ens depararà aquest any 2015? Doncs moltes, moltes novetats!

A més, pel que fa a les obres de temàtica històrica, tenim un nou projecte en marxa que estrenarem properament. Després de centrar-nos l’any passat en els fets 1714, ara hem decidit explorar un altre capítol fonamental de la nostra història com a país, aquest cop força més recent però també molt conegut per tots vosaltres.

A més, seguirem presentant espectacles de cultura popular per a tots els públics, com per exemple els contes que escenifiquem en el nostre muntatge Senglars i Guillots, i per suposat alguna sorpresa més que encara no podem desvetllar.

No tenim cap dubte que aquest 2015 serà un any molt i molt interessant i ple de projectes! Ens hi acompanyeu?